Over ons

Al meer dan 40 jaar ontwerpen, leveren, bouwen en onderhouden wij speelplaatsen en speelvoorzieningen

Speelvoorzieningen
Wij zijn een gespecialiseerde totaalleverancier van speelvoorzieningen. Van het design, de constructie, grondwerkzaamheden en het aanbrengen van de gekozen onderlaag.  Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van valdemende ondergronden. Door de kennis en ervaring van veiligheid en van speeltoestellen met de obstakelvrije ruimte kan voor elk speeltoestel een valdempende ondergrond aangeboden worden. Alle ondergronden kunnen aangeboden worden tot een maximale valhoogte van 300cm en voldoen aan de NEN-1176. Wij vinden het belangrijk dat uw kinderen veilig kunnen spelen. 

Speelkei
Klimmen of klauteren op een speelkei, een uitdaging voor elk kind. Een speelkei past goed in een natuurlijke speelomgeving. 

Certificering
Uniek is dat onze speelkeien in serie zijn gecertificeerd volgens de NEN1176. Ook voldoen de bomen aan het WAS. 

Speelkei.nl
Dit zijn wij

  • Onderdeel van Hoveniersbedrijf Kees de Bruin B.V.
  • Meer dan 40 jaar ervaring als familiebedrijf
  • Enthousiast en vakkundig
  • Werkzaam in geheel Nederland, België en delen van Duitsland
  • VCA** en ISO 9001 gecertificeerd en lid van branchevereniging Spelen & Bewegen

Statistieken:

2022
Vakmanschap sinds
0
Speelkeien geplaatst
0
Medewerkers
IMG_1787

De speelkeien zijn een fantastisch succes en de kinderen houden ervan! De speelkeien bieden niet alleen mogelijkheden voor de fysieke ontwikkeling van een kind, maar stimuleert ook de creatieve ontwikkeling.

Nicole (Kinderdagverblijf)

Wij zijn enorm blij met het geleverde werk. De speelkeien zien er fantastisch uit en zijn nu al het middelpunt van onze speeltuin. De speelkeien hebben een enorme aantrekkingskracht op kinderen en wordt veel gebruikt.

Tim (School)